Sundolitt ab

I nästan 50 år har vi tillverkat och utvecklat polystyrenbaserade produkter i Vårgårda. Vi har en av Europas modernaste produktionsanläggningar för tillverkning av expanderad polystyren och strävar hela tiden efter att utveckla framtidens isoleringslösningar. Utvecklingsarbetet drivs ofta tillsammans med våra kunder eller på något forskningsinstitut. Idag är vi marknadsledande leverantör inom polystyrenbaserade produkter till byggindustrin i hela Sverige. Vi omsätter 350 miljoner sek/år och har 60 anställda. Det innebär att vi lastar ut ca 250 fullastade lastbilar i veckan med isolering till marknaden.

Vi har 5 regionsäljare som finns nära tillhands i respektive region samt 3 innesäljare som alltid finns tillgängliga och ger snabb service.

Vi jobbar löpande med transportoptimering och har en mix av egna bilar, små åkerier samt stora rikstäckande transportörer. Med de mindre åkerierna, som är utspridda över hela Sverige från norra Norrland till södra Sverige, har vi etablerat ett stabilt, och ofta långt samarbete. Våra egna fem bilar ger oss stor flexibilitet samt full kontroll över lastning, transport och leveanssäkerhet.

karta-sverige-vargarda-enkoping-300x300px.jpg