Vi söker nya medarbetare till vårt team i Enköping

Vi söker nya medarbetare till vårat team i Enköping

Vi söker chaufförer

Vi har idag 5 lastbilsekipage, 5 anställda chaufförer och utökar nu med två helt nya ekipage med påhängstruck i Enköping för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service och leveranssäkerhet.  

Vad vi söker

Vi söker dig som är självgående och flexibel. Du samarbetar på ett trevligt och hjälpsamt sätt med våra transportledare. Du har lätt för att skapa goda relationer till så väl kunder som medarbetare. Du har en god ekonomisk förståelse, är driven och effektiv. Du är även ansvarsfull, tycker om att vårda och ta ansvar för ditt fordon. Du har truckkort, CE samt har gått YKB-utbildning. Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift är en självklarhet. 

Arbetstiderna är varierande, förlagd på fyra dagar i veckan. Enstaka övernattningar kan förekomma men tjänsten är i huvudsak dagtid med utgångspunkt från Enköping för leveranser till främst Stockholm/Mälardalen med omnejd. Erfarenhet av arbete med påhängstruck är meriterande.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en unik chans att jobba i ett marknadsledande företag och följa med på resan när vi etablerar vår nya fabrik i Stenvretens industriområde i Enköping. Du kommer ingå i ett bolag som med stort engagemang och stolthet driver verksamheten framåt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ort: Enköping

Omfattning: 100%

Sista ansökningsdag: Löpande urval 

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta richard.yngve@sundolitt.com


Vi söker även maskinoperatörer 

I rollen som maskinoperatör arbetar du huvudsakligen med processövervakning. I det dagliga arbetet ingår även övrigt industriarbete och truckkörning. Viktigt för tjänsten är att du har ett intresse och en fallenhet för denna typ av arbete. Du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning och gott resultat i ditt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Processövervakning i linjearbete
  • Lagerarbete inkl lastning och lossning
  • Daglig drift och tillsyn av utrustning, säkerhet och arbetsmiljö, samt rapporterabrister

Vad vi söker

Vi tror att du har en relevant utbildning och erfarenhet inom tillverkningsindustrin samt god teknisk förståelse. Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam. Du värdesätter kvalitet och säkerhet samt bidrar till glädje på din arbetsplats. Vidare har du intresse för maskiner och tycker om att arbeta med rutinbaserade arbetsmoment. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, truckkort (B) och god truckvana samt tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Du bör även ha god datavana och vara tekniskt intresserad. Liftutbildning är såklart meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en unik chans att jobba i ett marknadsledande företag och följa med på resan när vi etablerar vår nya fabrik i Stenvretens industriområde i Enköping. Du kommer ingå i ett bolag som med stort engagemang och stolthet driver verksamheten framåt. Du får ett omväxlande arbete med en rad olika arbetsuppgifter.

Arbetsort: Enköping (med viss tid förlagd på annan ort) Utbildning under upplärning sker i Vårgårda. Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta fredrik.blomdahl@sundolitt.com