Husisolering med cellplast

Sänk dina värmekostnader med husisolering av cellplast. Med Cellplast får du en bra boendemiljö och effektiv isolering av ditt hus som bevarar värmen.

 

 

sundolitt, cellplast, grundskiva, markskiva, S80, kantbalk, grundelement

Se om isoleringen på ditt hus, det mår både du och din plånbok bättre av


Att tilläggsisolera hus är fortfarande en av de klokaste investeringar du kan göra. Du och din familj får det varmt och skönt inomhus. Samtidigt sparar du pengar under många år. Ännu mer lönsamt blir det naturligtvis om du isolerar ditt hus själv. Det gör du lätt med Sundolitts isolerprodukter i cellplast. Du kan isolera vinden och tilläggsisolera ytterväggar med cellplast Du kan dessutom isolera din grund och isolera marken utanför ditt hus för att öka komforten inomhus även det med cellplast.
 

Sänkta energikostnader med isolering med cellplast
 

Effektiv husisolering av ditt hus gör att du får ut mer värme per energikrona. Vid jämförelse av uppvärmningskostnader under husets livslängd tar det inte många år innan en tilläggsisolering av huset är betald. Sedan är det bara att hämta in vinsten, år efter år. Pengarna du spar kan du använda till betydligt roligare saker än att elda för kråkorna.
 

Bättre boendemiljö och komfort i ett isolerat hus

  
Dragiga och kalla rum gör ingen människa glad. Att isolera sitt hus är en fråga om trivsel för husets invånare. Bra isolering av huset ger jämnt fördelad rumstemperatur och driver ut fukten från rummet och gör att huset mår bra. På Sundolitt kallar vi det "värmekomfort". Detta är bara bra för er 
husisolering.
 

Isolering en investering för framtiden

 
När du använder Sundolitts isolering i cellplast när du tilläggsisolerar ditt hus gör du också en insats för miljön och de begränsade naturresurserna. Ju mindre energi vi gör av med, desto mindre belastning på miljön. Du garderar dig mot kommande högre energipriser samtidigt som du ökar värdet på ditt hus.